Klassinen hieronta Kuopio

Klassinen hieronta Kuopiossa

Klassinen eli perinteinen hierontamuoto, kohdistuu tuki- ja liikuntaelimistön liikettä tuottaviin ja pinnallisiin lihasryhmiin. Se on vanha, ja tunnettu hoitomuoto, joka sopii monenlaiseen tarpeeseen ja elämäntilanteeseen.

 

Klassinen hieronta auttaa:

Hierontaa tulisi välttää, jos sinulla on:

Ota yhteyttä, jos olet epävarma hieronnan soveltuvuudesta sinulle tai varmista lääkäriltäsi.

klassinen hieronta

Klassinen hieronta on hyvä hoitomuoto mm. työskentelystä johtuviin vaivoihin, kuten hiirikäteen, alaselän kipuihin ja iskiasvaivoihin, tenniskyynärpäähän, jäykkään niskaan, lihasspasmeihin ja stressiin.

Verenkierron häiriintyminen lihaksissa aiheuttaa usein kipua, kun lihasten hapensaanti heikkenee. Samalla kehoon kerääntyy kuona-aineita. Klassinen hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista kehosta, jolloin kipu lihaksissa helpottaa.

Klassinen hieronta myös rentouttaa ja rauhoittaa, ja se sopii myös vaivojen ennaltaehkäisyyn. Hieronta onkin hyvä lisä itsestä huolehtimiseen ja hemmotteluun.

Klassinen hieronta onkin hoitomuoto, joka sopii kaikille monenlaisiin elämäntilanteisiin ja vaivoihin. Tietyissä tapauksissa hierontaa tulisi kuitenkin välttää. Ota yhteyttä, jos olet epävarma hieronnan soveltuvuudesta sinulle tai varmista asia lääkäriltäsi.

Yhteystiedot

Hieroja / Voice massage
Korhonen Elina

Soita tai laita WhatsApp-viesti
Puh. 040 588 6710

Hyödyllisiä linkkejä:

Siirry sivun alkuun