Voice massage Kuopio

Voice massage

voice massage

Voice massage -terapia (äänihieronta) on hengitykseen ja äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien käsittelyä klassisen hieronnan ottein. Lisäksi käytetään hengitysharjoituksia ja venytysliikkeitä.

Voice massagessa hoidettavat alueet ovat keski- ja ylävartalon, niskan, kaulan, pään, ja kasvojen lihakset. Hengitys-, kurkunpään- ja purentalihakset sekä kieltä työstävät lihakset.

Voice massage -terapia perustuu länsimaiseen lääketieteeseen, eikä siihen liity mitään filosofiaa. Hoitoa on kehitetty yhdessä foniatrien ja hammaslääkäreiden kanssa.

Suositus voice massageen tulee hammaslääkäriltä, keuhko- tai yleislääkäriltä, foniatrilta tai puheterapeutilta. Voit tulla myös omien tuntemusten ja päätelmien kautta, ilman lähetettä tai suositusta. KELA:n Sairaanhoitokorvausryhmän päätöksellä, voice massage -terapiaa ei korvata sairausvakuutuksesta.

Voice massage -terapialla pyritään:

Voice massagea voidaan käyttää myös tukihoitona ennen yökiskon suunnittelua tai äänihäiriöiden ääniterapiassa.

Oireita, joihin voice massage -terapiasta voi olla apua:

Voice massage -terapian hoitokerrat:

Ensimmäinen hoitokerta on n. 60 min ja seuraavat n. 45 – 75 min osa-alueesta riippuen.

Hoitokertoja 1-5, yleisimmin noin 3 kertaa antaa jo positiivista hoitovastetta. Vuosia jatkuneet ja pitkälle edenneet ääni- ja hengityselinvaivat vaativat useampia hoitoja ensimmäisen vuoden aikana ja omatoimisten hengitysharjoitusten tekemistä, mutta se kannattaa voin vakuuttaa!

voice massage (äänihieronta)

Voice massage koulutettu hieroja

Terapiaa saa tarjota vain Voice massage -koulutuksen käyneet hierojat ja fysioterapeutit. Koulutuksen Voice massage terapiaan olen käynyt vuosina 1997-2001. Tarjoan voice massage -hoitoa Kuopiossa.

Yhteystiedot

Hieroja / Voice massage
Korhonen Elina

Soita tai laita WhatsApp-viesti
Puh. 040 588 6710

Hyödyllisiä linkkejä:

Siirry sivun alkuun